PER COMPARTIR

 

Pa amb tomàquet, oli d’oliva verge extra D.O. Catalunya i sal

4,0

  • Pa SENSE GLUTEN amb tomàquet, oli d’oliva verge extra D.O. Catalunya i sal

4,0

  • Pernil ibèric de glà “Maldonado” (1/2 rac. 10€)

18,5

  • Mousse de formatge roquefort amb les seves torradetes de pa

7,8

  • Bunyols de bacallà (preu unitat)

1,8

  • Croquetes: de pollastre rostit / de pernil (preu unitat)

1,6

  • Anxoves del Cantàbric (6 unitats)

13,3

  • Foie mi-cuit amb chutney de figues

18,2

  • Formatge cremós “Torta de Trujillo” (El Casar)

13,8

  • Patates braves “En Ville”

6,5

  • Cassoleta d’hummus amb pastanaga al forn i pa de 5 llavors fet a casa

9,5

  • Ous trencats amb chistorra ibérica i “morcilla” de Burgos

9,6

  • Servei de pa sense gluten

2,0

 

ENTRANTS

 

  • Timbal de salmó fumat marinat amb oli d’anet i alvocat fresc

11,0

  • Verduretes de temporada saltejades amb curry vermell, tofu “bio” i arròs “jazmín”

9,2

  • Ous amb formatge trufat gratinat i reducció de vi d’Oporto

10,0

  • Llagostins arrebossats amb encenalls de coco, acompanyats amb almivar de menta i gingebre

15,2

  • Amanida de ruca amb oli de festuc, melmelada de tomàquet i poma, i parmesà

8,6

  • Amanida d’espinacs amb camembert, vinagreta de mostassa, mel, panses i pinyons

9,2

  • Gaspatxo del día

8,5

  • Carpaccio de vedella amb ruca, parmesà, i oli d’oliva verge extra

9,8

 

ARRÒS – CARNS – PEIXOS

 

  • Paella marinera

18,2

  • Arròs de llagostins, gambetes i calamar

17,5

  • Risotto verd d’espàrrecs de marge, amb parmesà i tomaquets secs

13,9

  • Filet de bou amb escalunyes glassejades,graten de patata i crema de foie gras

19,3

  • Hamburguesa cassolana de vedella amb bacon i ceba confitada, servida al plat

13,2

  • Costella de porc ibèric de glà, desossada, amb chutney de peres i “Pedro Ximenez”

16,1

  • Xai de llet de Burgos, confitat 12 hores, amb carbassó a la brasa i xips de yuca

15,6

  • Confit cassolà d’ánec, amb prunes al cava i patates “pont neuf”

15,1

  • Steak tartar de filet de bou, tallat a ganivet, amb la seva guarnició

18,5

  • Tartar de tonyina vermella amb alvocat i maionesa de wasabi

18,1

  • Bacallà gratinat amb emulsió de poma rostida, fruits secs, mel i espinacs baby

16,4

  • Salmó noruec al forn amb mostassa antiga, verduretes i cruixent d’arrel de loto

17,9

  • Rap a la planxa, amb puré de celeri, crumble d’olives negres i oli a les fines herbes

19,5

  • Pop a la brasa amb albergínia fumada i emulsió de pebrot xoricer

17,2

  • Vieires a la planxa, amb parmentier d’alls negres i sal rosa de l’Himalaya

18,2

 

POSTRES

 

  • Crema catalana tradicional

4,8

  • “Cardinal” de nata amb xocolata calenta

5,0

  •  Cheesecake amb coulis de gerds

5,2

  •  Cremós de xocolata, oli d’oliva i sal

4,8

  • Escuma de coco i llima

4,2

  • Carpaccio de formatge Idiazábal amb codony i nous

5,4

  • = Sense Gluten

 

C/ Doctor Dou, 14
08001 Barcelona
933028467
info@envillebarcelona.es

Horarios

Menú del día: Lunes – Sábado 13h a 16h – A la Carta: Lunes – Sábado 19:30hs a 23:30h – Domingo Cerrado