Primers (a compartir)

Pa de vidre amb tomàquet, oli d’oliva verge extra D.O. Catalunya i sal

  • Selecció d’embutits ibèrics
  • Ous trencats amb bolets de temporada confitats
  • Timbal de salmó fumat marinat amb oli d’anet i alvocat fresc
  • Mousse de formatge roquefort amb les seves torradetes de pa

Plat Principal (a escollir)

  • Risotto verd d’espàrrecs de marge, amb parmesà i tomàquets secs
  • Salmó al forn amb mostassa antiga, verduretes i cruixent d’arrel de loto
  • Xai de llet de Burgos, confitat 12 hores, sobre llit de patates al forn i salsa de vi negre
  • Hamburguesa cassolana de vedella amb bacon i ceba confitada, servida al plat

Postre (a escollir)

  • Crema catalana tradicional
  • Cremòs de xocolata, oli d’oliva i sal

Preu: 35€ (IVA inclòs)

Aigua, 1 Ampolla de vi x 3pax ( Negre – Protocolo DO Tierra de Castilla, Blanc – Marmellans DO Cataluña, Rosat – Protocolo DO Tierra de Castilla), Café i Copa de Cava.

  • Plats elaborats amb productes que no contenen gluten. Aptes per a celíacs.

 

Aquest menú només amb confirmació prèvia mínim de tres dies.

Primers (a compartir)

Pa de vidre amb tomàquet, oli d’oliva verge extra D.O. Catalunya i sal

  • Pernil ibèric de glà
  • Mousse de formatge roquefort amb les seves torradetes de pa
  • Amanida de ruca amb oli de festuc, melmelada de tomàquet i poma, i parmesà
  • Patates braves “En Ville”

Plat Principal (a escollir)

  • Risotto verd d’espàrrecs de marge, amb parmesà i tomàquets secs
  • Filet de bou amb escalunyes glassejades,graten de patata i crema de foie gras
  • Costella de porc ibèric de glà, desossada, amb chutney de peres i “Pedro Ximenez”
  • Bacallà gratinat amb emulsió de poma rostida, fruits secs, mel i espinacs baby

Postre (a escollir)

  • Escuma de coco i llima
  • Cremòs de xocolata, oli d’oliva i sal

Preu: 45€ (IVA inclòs)

Aigua, 1 Ampolla de vi x 3pax ( Negre – Heus Negre DO Empordà, Blanc – Marmellans DO Cataluña, Rosat – Protocolo DO Tierra de Castilla), Café i Copa de Cava.

  • Plats elaborats amb productes que no contenen gluten. Aptes per a celíacs.

 

Aquest menú només amb confirmació prèvia mínim de tres dies.

Menú degustació amb maridatge de vins amb Sommelier

Selecció de plats del Xef

  • Un aperitiu fred
  • Un aperitiu calent
  • Un entrant fred
  • Un entrant calent
  • Un peix o marisc
  • Dos tipus de carns
  • Un postre

Selecció de vins nacionals i internacionals

  • 1 cava
  • 3 vins blancs de diferents DO
  • 1 vi rosat
  • 3 vins negres de diferents DO
  • 1 vi dolç

Preu: 60€ (IVA inclòs)

El menú degustació està acompanyat d’un Sommelier que explica els diferents tipus de vins que maridan amb els plats del nostre menú. Una experiència gastronòmica i de coneixements

  • Plats elaborats amb productes que no contenen gluten. Aptes per a celíacs.

Aquest menú només amb confirmació prèvia de mínim de 10 dies i mínim de 8 persones.

Primers 

  • “Bisque” de llagostins amb cloísses al vapor de sake
  • Rosa de pernil ibèric de gla “Maldonado”, pa amb tomàquet, oli d’oliva i flor de sal
  • Timbal de salmó fumat marinat amb oli d’anet i alvocat fresc
  • Foie mi-cuit “En Ville”, amb chutney de figues i les seves torradetes de castanyes

Plat Principal (a escollir)

  • Garrinet ibèric desossat i confitat a baixa temperatura, acompanyat de purè de carabassa i reducció de vi d’Oporto
  • Rap salvatge amb parmentier de moniato i xips de carxofa
  • Risotto trufat amb trompetes de la mort i parmesà de búfala

Postre (a escollir)

  • Cremós de xocolata, oli d’oliva verge extra D.O.Catalunya i flor de sal
  • Escuma de torró de Xixona

Preu: 75€ (IVA inclòs)

Raïms de la sort, Vi Blanc, Vi Negre, Copa Cava i Cafè.

  • Plats elaborats amb productes que no contenen gluten. Aptes per a celíacs.

C/ Doctor Dou, 14
08001 Barcelona
933028467
info@envillebarcelona.es

Horarios

Menú del día: Lunes – Sábado 13h a 16h – A la Carta: Lunes – Sábado 19:30hs a 23:30h – Domingo Cerrado