Menú Grupo I
•Per a grups a partir de 8 persones
Primers (a compartir)
Pa de vidre amb tomàquet, oli d’oliva verge extra D.O. Catalunya i sal
- Selecció d’embutits ibèrics
- Ous trencats amb bolets de temporada confitats
- Timbal de salmó fumat marinat amb oli d’anet i alvocat fresc
- Mousse de formatge roquefort amb les seves torradetes de pa
Plat Principal (a escollir)
- Risotto verd d’espàrrecs de marge, amb parmesà i tomàquets secs
- Salmó al forn amb mostassa antiga, verduretes i cruixent d’arrel de loto
- Xai de llet de Burgos, confitat 12 hores, sobre llit de patates al forn i salsa de vi negre
- Hamburguesa cassolana de vedella amb bacon i ceba confitada, servida al plat
Postre (a escollir)
- Crema catalana tradicional
- Cremòs de xocolata, oli d’oliva i sal
Preu: 40€ (IVA inclòs)
Aigua, 1 Ampolla de vi x 3pax( Negre – Terra Ferma – DO Costers del Segre || Blanc – Terra Ferma – DOCosters del Segre || Rosat – Protocolo – DO Tierra de Castilla) i Café.
Plats elaborats amb productes que no contenen gluten. Aptes per a celíacs.
Aquest menú només amb confirmació prèvia mínim de tres dies.