Menú Grupo I

Primers (a compartir)

Pa de vidre amb tomàquet, oli d’oliva verge extra D.O. Catalunya i sal

  • Selecció d’embutits ibèrics
  • Ous trencats amb bolets de temporada confitats
  • Timbal de salmó fumat marinat amb oli d’anet i alvocat fresc
  • Mousse de formatge roquefort amb les seves torradetes de pa

Plat Principal (a escollir)

  • Risotto verd d’espàrrecs de marge, amb parmesà i tomàquets secs
  • Salmó al forn amb mostassa antiga, verduretes i cruixent d’arrel de loto
  • Xai de llet de Burgos, confitat 12 hores, sobre llit de patates al forn i salsa de vi negre
  • Hamburguesa cassolana de vedella amb bacon i ceba confitada, servida al plat

Postre (a escollir)

  • Crema catalana tradicional
  • Cremòs de xocolata, oli d’oliva i sal

 

Preu: 35€ (IVA inclòs)

Aigua, 1 Ampolla de vi x 3pax( Negre – Terra Ferma – DO Costers del Segre || Blanc – Terra Ferma – DOCosters del Segre || Rosat – Protocolo – DO Tierra de Castilla) i Café.

Plats elaborats amb productes que no contenen gluten. Aptes per a celíacs.

Aquest menú només amb confirmació prèvia mínim de tres dies.

Menú Grupo II

Primers (a compartir)

Pa de vidre amb tomàquet, oli d’oliva verge extra D.O. Catalunya i sal

  • Pernil ibèric de glà
  • Mousse de formatge roquefort amb les seves torradetes de pa
  • Amanida de ruca amb oli de festuc, melmelada de tomàquet i poma, i parmesà
  • Patates braves “En Ville”

Plat Principal (a escollir)

  • Risotto verd d’espàrrecs de marge, amb parmesà i tomàquets secs
  • Filet de bou amb escalunyes glassejades,graten de patata i crema de foie gras
  • Costella de porc ibèric de glà, desossada, amb chutney de peres i “Pedro Ximenez”
  • Bacallà gratinat amb emulsió de poma rostida, fruits secs, mel i espinacs baby

Postre (a escollir)

  • Escuma de coco i llima
  • Cremòs de xocolata, oli d’oliva i sal

Preu: 45€ (IVA inclòs)

Aigua, 1 Ampolla de vi x 3pax( Negre – Fulanito – DO Ribera del Duero || Blanc – Menganito – DO Rueda || Rosat – Protocolo DO Tierra de Castilla), Café i Copa de Cava.

Plats elaborats amb productes que no contenen gluten. Aptes per a celíacs.

Menú degustació amb maridatge de vins amb Sommelier

Selecció de plats del Xef

  • Un aperitiu fred
  • Un aperitiu calent
  • Un entrant fred
  • Un entrant calent
  • Un peix o marisc
  • Dos tipus de carns
  • Un postre

Selecció de vins nacionals i internacionals

  • 1 cava
  • 3 vins blancs de diferents DO
  • 1 vi rosat
  • 3 vins negres de diferents DO
  • 1 vi dolç

Preu: 60€ (IVA inclòs)

El menú degustació està acompanyat d’un Sommelier que explica els diferents tipus de vins que maridan amb els plats del nostre menú. Una experiència gastronòmica i de coneixements

Plats elaborats amb productes que no contenen gluten. Aptes per a celíacs.

Aquest menú només amb confirmació prèvia de mínim de 10 dies i mínim de 8 persones.