Menú Grupo I
Primers (a compartir)
Pa de vidre amb tomàquet, oli d’oliva verge extra D.O. Catalunya i sal
- Selecció d’embutits ibèrics
- Ous trencats amb bolets de temporada confitats
- Timbal de salmó fumat marinat amb oli d’anet i alvocat fresc
- Mousse de formatge roquefort amb les seves torradetes de pa
Plat Principal (a escollir)
- Risotto verd d’espàrrecs de marge, amb parmesà i tomàquets secs
- Salmó al forn amb mostassa antiga, verduretes i cruixent d’arrel de loto
- Xai de llet de Burgos, confitat 12 hores, sobre llit de patates al forn i salsa de vi negre
- Hamburguesa cassolana de vedella amb bacon i ceba confitada, servida al plat
Postre (a escollir)
- Crema catalana tradicional
- Cremòs de xocolata, oli d’oliva i sal
Preu: 35€ (IVA inclòs)
Aigua, 1 Ampolla de vi x 3pax( Negre – Terra Ferma – DO Costers del Segre || Blanc – Terra Ferma – DOCosters del Segre || Rosat – Protocolo – DO Tierra de Castilla) i Café.
Plats elaborats amb productes que no contenen gluten. Aptes per a celíacs.
Aquest menú només amb confirmació prèvia mínim de tres dies.
Menú Grupo II
Primers (a compartir)
Pa de vidre amb tomàquet, oli d’oliva verge extra D.O. Catalunya i sal
- Mousse de formatge roquefort amb les seves torradetes de pa
- Amanida de ruca amb oli de festuc, melmelada de tomàquet i poma, i parmesà
- Patates braves “En Ville”
Plat Principal (a escollir)
- Risotto verd d’espàrrecs de marge, amb parmesà i tomàquets secs
- Filet de bou amb escalunyes glassejades,graten de patata i crema de foie gras
- Costella de porc ibèric de glà, desossada, amb chutney de peres i “Pedro Ximenez”
- Bacallà gratinat amb emulsió de poma rostida, fruits secs, mel i espinacs baby
Postre (a escollir)
- Cremòs de xocolata, oli d’oliva i sal
Preu: 45€ (IVA inclòs)
Aigua, 1 Ampolla de vi x 3pax( Negre – Fulanito – DO Ribera del Duero || Blanc – Menganito – DO Rueda || Rosat – Protocolo DO Tierra de Castilla), Café i Copa de Cava.
Plats elaborats amb productes que no contenen gluten. Aptes per a celíacs.
Menú degustació amb maridatge de vins amb Sommelier
Selecció de plats del Xef
Selecció de vins nacionals i internacionals
- 3 vins blancs de diferents DO
- 3 vins negres de diferents DO
Preu: 60€ (IVA inclòs)
El menú degustació està acompanyat d’un Sommelier que explica els diferents tipus de vins que maridan amb els plats del nostre menú. Una experiència gastronòmica i de coneixements
Plats elaborats amb productes que no contenen gluten. Aptes per a celíacs.
Aquest menú només amb confirmació prèvia de mínim de 10 dies i mínim de 8 persones.