Carta (únicament servei de nit)

TOTS ELS PLATS SON 100% GLUTEN FREE

ENTRANTS PER COMPARTIR 

 

Pa amb tomàquet, oli d’oliva verge extra i sal

3,00

Pernil ibèric de glà

21,00

Foie mi-cuit amb chutney de figues

18,20

Ous trencats amb patates fregides i xistorra ibèrica

9,60

Croquetes de pollastre rostit (4 u.)

6,20

Croquetes de pernil ibèric (4 u.)

6,20

Bunyols de bacallà (3 u.)

4,80

Mousse de formatge Roquefort amb les seves torradetes de pa

7,8

Patates braves

5,00

Timbal de salmó fumat, oli d’anet i alvocat fresc

11,00

Amanida de ruca, oli de festuc, melmelada de tomàquet amb poma i escates de formatge Parmesà

8,60

Amanida d’espinacs, formatge Camembert, vinagreta de mostassa amb mel, panses i pinyons

9,20

Risotto verd d’esparrecs de marge, amb Parmesà i tomàquets secs

13,90

 

 

CARNS

 

Confit d’anec amb prunes al cava i vi d’Oporto

15,10

Burguer de vedella amb tot: panet, formatge, ceba confitada

13,20

Costellam de porc ibèric, confitat al forn durant 12 hores a baixa temperatura, glassejat amb salsa de soia i mel

17,50

Filet de bou fet amb mantega d’herbes, acompanyat de patates fregides

19,30

 

PEIXOS

 
Bacallà a la “llauna” amb mongetes de Santa Pau 16,40
Salmó gratinat amb mostassa antiga amb mel i acompanyat de verduretes 17,90
Vieiras a la planxa, amb parmentier d’alls negres i escates de sal 18,20
Rap a la Donosti 19,50

 

POSTRES

 

Cremós de xocolata

4,00

Crema catalana

4,00

Tartaleta de pasta de full i poma

5,00

Cheesecake amb coulis de gerds

5,00