Carta (únicament servei de nit)

Actualment, a causa de les restriccions imposades per les autoritats en relació al COVID-19, el nostre horari nocturn queda suspès pel que no podem oferir la carta aquí exposada.

PER COMPARTIR

 

Pa amb tomàquet, oli d’oliva verge extra D.O. Catalunya i sal

4,0

Pa SENSE GLUTEN amb tomàquet, oli d’oliva verge extra D.O. Catalunya i sal

4,0

Pernil ibèric de glà “Maldonado” (1/2 rac. 10€)

18,5

Mousse de formatge roquefort amb les seves torradetes de pa

7,8

Bunyols de bacallà (preu unitat)

1,8

Croquetes: de pollastre rostit / de pernil (preu unitat)

1,6

Anxoves del Cantàbric (6 unitats)

13,3

Foie mi-cuit amb chutney de figues

18,2

Formatge cremós “Torta de Trujillo” (El Casar)

13,8

Patates braves “En Ville”

6,5

Cassoleta d’hummus amb pastanaga al forn i pa de 5 llavors fet a casa

9,5

Ous trencats amb chistorra ibérica i “morcilla” de Burgos

9,6

Servei de pa sense gluten

2,0

 

ENTRANTS

 

Timbal de salmó fumat marinat amb oli d’anet i alvocat fresc

11,0

Verduretes de temporada saltejades amb curry vermell, tofu “bio” i arròs “jazmín”

9,2

Gaspatxo del día

8,5

Ous amb formatge trufat gratinat i reducció de vi d’Oporto

10,0

Llagostins arrebossats amb encenalls de coco, acompanyats amb almivar de menta i gingebre

15,2

Amanida de ruca amb oli de festuc, melmelada de tomàquet i poma, i parmesà

8,6

Amanida d’espinacs amb camembert, vinagreta de mostassa, mel, panses i pinyons

9,2

Carpaccio de vedella amb ruca, parmesà, i oli d’oliva verge extra

9,8

 

ARRÒS – CARNS – PEIXOS

 

Paella marinera

18,2

Arròs de llagostins, gambetes i calamar

19,5

Risotto verd d’espàrrecs de marge, amb parmesà i tomaquets secs

13,9

Filet de bou amb escalunyes glassejades,graten de patata i crema de foie gras

19,8

Hamburguesa cassolana de vedella amb bacon i ceba confitada, servida al plat

13,2

Costella de porc ibèric de glà, desossada, amb chutney de peres i “Pedro Ximenez”

16,1

Xai de llet de Burgos, confitat 12 hores, amb carbassó a la brasa i xips de yuca

15,6

Confit cassolà d’ánec, amb prunes al cava i patates “pont neuf”

15,1

Steak tartar de filet de bou, tallat a ganivet, amb la seva guarnició

18,5

Tartar de tonyina vermella amb alvocat i maionesa de wasabi

18,1

Bacallà gratinat amb emulsió de poma rostida, fruits secs, mel i espinacs baby

16,4

Rap a la planxa, amb puré de celeri, crumble d’olives negres i oli a les fines herbes

19,5

Calamares al vino tinto con salteado de arroz

14,2

Pop a la brasa amb albergínia fumada i emulsió de pebrot xoricer

17,2

Vieires a la planxa, amb parmentier d’alls negres i sal rosa de l’Himalaya

18,2

 

POSTRES

 

Crema catalana tradicional

4,8

“Cardinal” de nata amb xocolata calenta

5,0

 Cheesecake amb coulis de gerds

5,2

 Cremós de xocolata, oli d’oliva i sal

4,8

Escuma de coco i llima

4,2

Carpaccio de formatge Idiazábal amb codony i nous

5,4