Carta

TOTS ELS PLATS SON 100% GLUTEN FREE

TAPES I PLATETS

 

Pa amb tomàquet, oli d’oliva verge extra i sal (S/L)

4,00

Pernil ibèric de glà (S/L)

19,50

Fingers cruixents de pollastre amb chutney de mango (S/L)

11,90

Ou trencat amb patates palla i xistorra (S/L)

9,60

Croquetes de pollastre rostit (4 u.)(S/L)

7,60

Croquetes de pernil ibèric (4 u.)(S/L)

8,60

Bunyols de bacallà (4 u.)

8,60

Hummus de pastanaga amb festucs i torradetes (S/L)

9,40

Patates braves (S/L)

6,00

Gaspatxo del dia (S/L)

5,50

Timbal de salmó fumat, oli d’anet i alvocat fresc (S/L)

14,00

Burratina amb pesto, ruca i tomàquet sec

14,60

Amanida de tomàquet amb ceba tendra i ventresca de tonyina (S/L)

8,80

Carxofes confitades en oli d’oliva verge (2 unitats) (S/L)

8,50

Amanida Rusa (S/L)

6,90

Carpaccio de carbasó amb formatge, mel i ametlles torrades

5,80

Canelons de carn gratinats amb formatge mozzarela

7,80

Cigrons al curry amb verduretes i llet de coco (S/L)

8,30

Calamars a la romana

12,00

Steak tartar de filet de vedella (S/L)

16,70

Patates forneres amb formatge Apenzeller fos

8,30

Formatge “Flor de Neu” (120 grs.) de llet crua de vaca Frisona, amb mel de

romaní

13,20

 

SUGGERIMENTS

 

Paella de calamar i llagostins (mínim 2 pax. Preu per pax.)(S/L)

21,00

Costellam de porc ibèric, cuinat durant 12 hores a baixa temperatura, glassejat amb salsa de soia i mel (S/L)

22,00

Risotto de ceps amb Parmesà

14,90

Lingot de xai de llet de Burgos dessossat amb la seva salsa demi-glacé (S/L)

17,40

Burguer de vedella amb tot: panet, formatge, ceba confitada

15,20

Bacallà al forn, gratinat amb “all i oli” suau (S/L)

21,50