Carta (únicament servei de nit)
Actualment, a causa de les restriccions imposades per les autoritats en relació al COVID-19, el nostre horari nocturn queda suspès pel que no podem oferir la carta aquí exposada.
PER COMPARTIR |
|
Pa amb tomàquet, oli d’oliva verge extra D.O. Catalunya i sal |
4,0 |
Pa SENSE GLUTEN amb tomàquet, oli d’oliva verge extra D.O. Catalunya i sal |
4,0 |
Pernil ibèric de glà “Maldonado” (1/2 rac. 10€) |
18,5 |
Mousse de formatge roquefort amb les seves torradetes de pa |
7,8 |
Bunyols de bacallà (preu unitat) |
1,8 |
Croquetes: de pollastre rostit / de pernil (preu unitat) |
1,6 |
Anxoves del Cantàbric (6 unitats) |
13,3 |
Foie mi-cuit amb chutney de figues |
18,2 |
Formatge cremós “Torta de Trujillo” (El Casar) |
13,8 |
Patates braves “En Ville” |
6,5 |
Cassoleta d’hummus amb pastanaga al forn i pa de 5 llavors fet a casa |
9,5 |
Ous trencats amb chistorra ibérica i “morcilla” de Burgos |
9,6 |
Servei de pa sense gluten |
2,0 |
ENTRANTS |
|
Timbal de salmó fumat marinat amb oli d’anet i alvocat fresc |
11,0 |
Verduretes de temporada saltejades amb curry vermell, tofu “bio” i arròs “jazmín” |
9,2 |
Gaspatxo del día |
8,5 |
Ous amb formatge trufat gratinat i reducció de vi d’Oporto |
10,0 |
Llagostins arrebossats amb encenalls de coco, acompanyats amb almivar de menta i gingebre |
15,2 |
Amanida de ruca amb oli de festuc, melmelada de tomàquet i poma, i parmesà |
8,6 |
Amanida d’espinacs amb camembert, vinagreta de mostassa, mel, panses i pinyons |
9,2 |
Carpaccio de vedella amb ruca, parmesà, i oli d’oliva verge extra |
9,8 |
ARRÒS – CARNS – PEIXOS |
|
Paella marinera |
18,2 |
Arròs de llagostins, gambetes i calamar |
19,5 |
Risotto verd d’espàrrecs de marge, amb parmesà i tomaquets secs |
13,9 |
Filet de bou amb escalunyes glassejades,graten de patata i crema de foie gras |
19,8 |
Hamburguesa cassolana de vedella amb bacon i ceba confitada, servida al plat |
13,2 |
Costella de porc ibèric de glà, desossada, amb chutney de peres i “Pedro Ximenez” |
16,1 |
Xai de llet de Burgos, confitat 12 hores, amb carbassó a la brasa i xips de yuca |
15,6 |
Confit cassolà d’ánec, amb prunes al cava i patates “pont neuf” |
15,1 |
Steak tartar de filet de bou, tallat a ganivet, amb la seva guarnició |
18,5 |
Tartar de tonyina vermella amb alvocat i maionesa de wasabi |
18,1 |
Bacallà gratinat amb emulsió de poma rostida, fruits secs, mel i espinacs baby |
16,4 |
Rap a la planxa, amb puré de celeri, crumble d’olives negres i oli a les fines herbes |
19,5 |
Calamares al vino tinto con salteado de arroz |
14,2 |
Pop a la brasa amb albergínia fumada i emulsió de pebrot xoricer |
17,2 |
Vieires a la planxa, amb parmentier d’alls negres i sal rosa de l’Himalaya |
18,2 |
POSTRES |
|
Crema catalana tradicional |
4,8 |
“Cardinal” de nata amb xocolata calenta |
5,0 |
Cheesecake amb coulis de gerds |
5,2 |
Cremós de xocolata, oli d’oliva i sal |
4,8 |
Escuma de coco i llima |
4,2 |
Carpaccio de formatge Idiazábal amb codony i nous |
5,4 |