Carta (únicament servei de nit)

TOTS ELS PLATS SON 100% GLUTEN FREE

ENTRANTS PER COMPARTIR 

 

Pa amb tomàquet, oli d’oliva verge extra i sal (S/L)

4,00

Pernil ibèric de glà (S/L)

22,00

Fingers cruixents de pollastre amb chutney de mango (S/L)

10,90

Ous trencats amb xoriç ibèric i patates palla (S/L)

10,60

Croquetes de pollastre rostit (4 u.)(S/L)

7,60

Croquetes de pernil ibèric (4 u.)(S/L)

7,60

Bunyols de bacallà (4 u.)

8,40

Hummus de pastanaga amb festucs i torradetes (S/L)

9,40

Patates braves (S/L)

5,00

Timbal de salmó fumat, oli d’anet i alvocat fresc (S/L)

15,00

Burratina amb pesto, ruca i tomàquet sec

12,60

Amanida d’espinacs, formatge Camembert, vinagreta de mostassa amb mel, panses i pinyons

10,20

Carxofes confitades en oli d’oliva verge, amb salsa romesco (S/L)

12,5

Risotto de ceps amb Parmesà

14,90

 

CARNS

 

Confit d’anec amb prunes al cava i reducció d’Oporto (S/L)

19,10

Burguer de vedella amb tot: panet, formatge, ceba confitada

15,20

Costellam de porc ibèric, cuinat durant 12 hores a baixa temperatura, glassejat amb salsa de soia i mel (S/L)

22,00

Carré de xai a la brasa amb moniatos, raïm en almíbar i salsa de vi (S/L)

22,40

 

PEIXOS

 
Paella de calamar i llagostins (mínim 2 persones) (S/L) 18,00 (per persona)
Bacallà gratinat amb “all i oli” suau, acompanyat amb mongetes de Santa Pau saltejades amb oli de julivert (S/L) 19,40
Salmó al forn, gratinat amb mostassa antiga i mel i acompanyat de verduretes (S/L) 18,90
Pop a la brasa amb puré d’albergínies a la flama i escates de sal (S/L) 22,00

 

POSTRES

 

Cremós de xocolata

7,00

Crema catalana (S/L)

7,00

Lemon pie (S/L)

7,00

Cheesecake de mango

7,00

Tiramisú

7,00